Dorstlust

Waarom zou je genoegen nemen met een frisdrank die je eigenlijk vooral kiest omdat er geen andere keuzes zijn? Waar de alcoholische versnaperingen in Nederland langzamerhand al een wat uitgebreider repertoire kennen, is frisdrank vooralsnog een tamelijk achtergesteld kindje gebleven. Dit vraagt om verandering, vinden wij. Alleen al bij onze buurlanden zijn zoveel mooie, verrassende en andere frisdranken te ontdekken. Onze missie is om die hun weg naar jou te laten vinden. Dorstlust: drink wat anders.

 

Brandstof

De verse organic juices van Brandstof worden dagelijks geperst uit rode biet, wortel, spinazie, citroen, venkel, gember, limoen, selderij en
komkommer.
Er worden geen conserveringsmiddelen, suiker of andere onzin aan toegevoegd.
Alle ingredienten zijn biologisch of dynamisch biologisch en de sappen zijn dat dus ook.
Brandstof bestaat uit sap dat tot de rand is gevuld met dat wat goed voor je is.
Dat proef je met elke slok.

 

Club-Mate

Icetea gemaakt van een Maté extract.Drink outside the box!

 

 

Betuws Wijndomein

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap vindt je één van de grotere wijngaarden van Nederland.
Er wordt ambachtelijk en duurzaam gewerkt.
Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht.
Bij Brandendzand kun je genieten van Betuwse Bruis.
Deze non-alcoholische bubbles is gemaakt van puur druivensap, fris van smaak en heeft aroma's van citrus en passiefruit.
Geen toevoegingen en van nature vol vitaminen en mineralen.

Wij serveren Betuwse Bruis per fles met champagneglazen!

 

MAMA / Concept of life

Kunstenaar Karel Goudsblom bakt brood dat meer is dan de drager van het beleg.
Voor zowel het malen, kneden en bakken wordt de tijd genomen voor een optimale smaakontwikkeling.
Het resultaat is brood met een eigen, rijke smaak.
Zo wordt uitsluitend gewerkt met steengemalen biologisch meel zonder toevoegingen en met zeezout uit de Guerande.

Ambachtelijk(maar dan ook echt) gezond(maar dan ook echt) en lekker(maar dan ook echt)!

 

 

Brandt & Levie worstmakers

Heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig.
De beste, verantwoordelijk geproduceerde worsten van de stad(en ver daarbuiten ook).
Eigen unieke recepten en gemaakt van biologisch vlees van locale boeren.
Geproduceerd met respect voor mens en dier.

 

Miss Marmelade

Deze Haute Confiture wordt in kleine oplage gemaakt met uitsluitend fruit van het seizoen.
Vanaf de aardbeientijd toert Miss M. door het land om het lekkerste fruit te bemachtigen. Kweeperen, pruimen, speciale oude kersen-
rassen, nectarines.
En zo ook de kruiden die ze in het wild plukt of in haar tuintje in de Jordaan kweekt. Hibiscus, citroentijm, Thaise basilicum.
De toevoeging van specerijen en kruiden zorgt voor unieke smaakcombinaties.

Te lekker om jam te heten; Haute Confiture!

 

De Lachende Pinda

Indo-soulfood van alleen verse ingredienten en veel liefde. Komt geen kant en klaar aan te pas.
Authentieke Indonesische gerechten met een vleugje Westerse vrijheid.

Had u de Lachende Pindakaas al geproefd?

 

Jiaozi Maggie

Maggie maakt haar jiaozi(Chinese dumplings) met verse groenten en kruiden uit haar eigen tuin en met vlees van de ambachtelijke
slager. Ook het deeg maakt ze zelf.
Het vraagt dus veel tijd, voorbereiding en vakmanschap om deze dumplings te maken.
Zoals je zult proeven komt dit de kwaliteit, de smaakbeleving en de gezondheid ten goede.

Een uniek product en alleen bij Brandendzand in Amsterdam op het menu.

 

SharpSharp

Healthy treats & spicy sweets.
Renate en Frank maken van mooie, biologische en verantwoorde ingredienten de heerlijkste taartjes en koekjes.
Alles zonder suiker! En ze zien er ook nog eens prachtig uit.(gluten-, lactose en suikervrij / vegan)

Ervaar en geniet van deze verrassende, gezond zoete(en soms spicy) avonturen.